diumenge, 18 de febrer del 2018

TRISTANY I ISOLDA (PROJECTE)



"Senyors, ¿us plau de sentir un bell conte d’amor i de mort? És de Tristany i d’Isolda la reina. Escolteu com amb gran joia, amb gran dol s’amaren, després ne moriren un mateix dia, ell per ella, ella per ell."

Estimats i estimades,
Voleu sentir un bell conte d'amor i de mort? En voleu saber més i més d'aquesta meravellosa llegenda? Endinseu-vos en les pàgines de la novel.la, estimeu com Isolda i Tristany i lluiteu per la màgia del sentiment que perdurà més enllà de la vida.
Ameu, estimats i estimades! Que la vida... són dos dies!




Per treballar els diferents aspectes de la lectura de J. Bédier caldrà que entreu a "LA NOSTRA WIKI" (Tristany i Isolda) i llegiu les activitats que us hi proposo. Trieu el tema a tractar, acabeu la lectura del Tristany, reflexioneu i responeu als enunciats que hi apareixen.  
Recordeu que el treball és una feina de grup. Cal implicar-se tant com pugueu. En acabat, a banda de la presentació per escrit, cal una presentació global i oral de les conclusions que n'hau tret del vostre treball. Acompanyeu-les de cinc preguntes i cinc respostes que, al vostre parer, són la síntesi més important del tema que heu tractat.
Data de lliurament i exposicions: 26-2-2018 (ordre de presentacions és l'alfabètic).

Bona lectura!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Codi QR

<div id="qrcode"> <img src="https://www.codigos-qr.com/qr/php/qr_img.php?d=https%3A%2F%2Fsarria.salesianes.org%2F&am...